Caraş-Severin, Romania

VEST – Asta a spus ministrul Transporturilor la Timișoara despre unul din cele două proiecte pe PNRR în domeniul feroviar! Întrebat despre cum se mișcă lucrările pe tronsonul de cale ferată Caransebeș-Lugoj-Timișoara-Arad, proiect finanţat prin PNRR cu 2,18 miliarde de lei (fără TVA), Sorin Grindeanu a spus că dacă nu are emoții că nu se va încadra în grafic în ce privește proiectele de infrastructură rutieră, nu la fel stau lucrurile la cea feroviară!

Caraş-Severin, Romania




















Advertorial

REȘIȚA. Ministerul Finanțelor. Agenția Națională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin organizează în data de 30.05.2024, ora 14.00, în Reşiţa, str. Domanului, nr. 2, judeţ Caraş-Severin, licitaţie publică în vederea valorificării bunurilor mobile conform anunţului de vânzare nr. 11047 din 09.05.2024, a doua licitaţie, debitor TUDOR LIA PUICA RADMILA.

REȘIȚA. Ministerul Finanțelor. Agenția Națională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin organizează în data de 30.05.2024, ora 12.00, în Reşiţa, str. Domanului, nr. 2, judeţ Caraş-Severin, licitaţie publică în vederea valorificării bunurilor imobile conform anunţului de vânzare nr. 5554-5 din 09.05.2024, prima licitaţie, debitor BARDAC SEBASTIAN MARCEL.

IAZ. În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere– C.N.A.I.R. S.A., adresa: B-dul Dinicu Golescu nr. 38, București, intenționează să solicite de la Administrația Bazinală De Apă Banat, aviz de gospodărire a apelor pentru Servicii de proiectare faza Expertiză tehnică și întocmire Studiu de Fezabilitate/Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție pentru obiectivele: Lotul 2:1) POD PE DN68 KM 6+457, LOC. IAZ, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN”, amplasat în comuna Obreja, satul Iaz, județul Caraș-Severin.

Ştirile judeţului Caraş-Severin

CARANSEBEȘ – Ceea ce primarul Felix Borcean a anunțat încă de ieri, în premieră, în dialogul live cu Nina Curița din redacția Caon, a devenit realitate astăzi. Edilul Caransebeșului a semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Sistem integrat de mobilitate urbană durabilă în municipiul Caransebeș”, în valoare de 43,7 milioane lei!

VEST. Luna mai este luna muzicii de cameră la Timișoara. Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara (UVT) oferă comunității timișorene Festivalul muzicii de cameră, organizat în trei locații: sala Orpheum (Sediul FMT din Piața Libertății), sala Barocă (Sediul MNART din Piața Unirii), Mansarda Bastionului Maria Theresia (sediul Muzeului Național al Banatului din Bastionul Maria Theresia).


Advertorial

ADVERTORIAL. Primăvara aduce o revigorare a stilului vestimentar pentru bărbați, oferind oportunități nelimitate de a-ți exprima personalitatea prin modul în care te îmbraci. De la culori vibrante la texturi lejere, alegerile vestimentare din această primăvară promit să fie pline de prospețime și rafinament. În acest ghid, vom explora cum să îți ajustezi garderoba pentru a reflecta spiritul și tendințele primăverii 2024.

ADVERTORIAL. Ce este mai atractiv? Lumea antică sau lumea modernă? Elementele tradiționale sau confortul contemporan? O decizie grea, care se întinde chiar și în lumea jocurilor de noroc. Pokerul tradițional și pokerul video sunt două jocuri diferite care prezintă caracteristici foarte atractive.

Advertorial