Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat
















Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Liderul PNL este convins că prezidențialele vor avea loc in septembrie
Nicolae Ciucă: Eu cred că ar fi o greşeală să se rupă coaliţia şi să nu avem o guvernare stabilă, ar fi cea mai mare greşeală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, despre o posibilă rupere a coaliţiei, în contextul candidaturilor separate la alegerile prezidenţiale, că el crede că ar fi o greşeală să se rupă coaliţia şi să nu avem o guvernare stabilă, precizând că ar fi cea mai mare greşeală. Liderul liberal a mai spus că în coaliţie au închis cu decizia să avem alegerile prezidenţiale în septembrie, dar că au fost tatonări care au apărut în spaţiul public.

Nicolae Ciucă a precizat că PNL va avea un candidat la președinție
Nicolae Ciucă, întrebat dacă un scor de 25% pentru PNL la alegerile din 9 iunie l-ar convinge să candideze la prezidenţiale: E un scor foarte bun
Preşedintele PNl, Nicolae Ciucă, a declarat că, aşa cum arată sondajele în momentul de faţă, PNL are un trend de creştere și se găseşte undeva la 25% pentru alegerile din 9 iunie. Întrebat dacă acest scor l-ar convinge să candideze la prezidenţiale, Ciucă a răspuns că este ”un scor foarte bun”. Liderul PNL a mai precizat că este aproape clar pentru toată lumea că partidul său va avea candidat propriu la prezidenţiale.

Miron Mitrea a vorbit despre orisirea voturilor utile
Mitrea: Piedone ar trebuie să iasă din joc, este evident că a pierdut
Analistul politic Miron Mitrea este convins că luptă decisivă pentru câștigarea Primăriei Generale a Capitalei se va da între Nicușor Dan și Gabriela Firea, așa cum arată toate sondajele. În acest context, Mitrea este de părere că Piedone ar trebui să facă un pas înapoi și să se retragă, pentru că nu are șanse să câștige, dar prezența sa denaturează lupta care se dă între primii doi clasați și irosește "voturile utile" pentru înlocuirea actualului edil.

Nicolae Ciucă a vizitat mai multe localități din Dolj, județeul natal
Nicolae Ciucă, turneu electoral în judeţul Dolj: Unitatea este elementul de bază în forţa PNL
Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, s-a aflat, duminică, în mai multe localităţi din judeţul Dolj pentru susţinerea candidaţilor liberali la alegerile locale din 9 iunie. Liderul liberal a ajuns în municipiul Băileşti, unde a vizitat piaţa din localitate şi a făcut o plimbare pe esplanada pieţei civice, dar şi în comunele Rast, Seaca de Câmp şi Mischii, unde a participat la diverse acţiuni electorale.

Stiri Politice


Cu masa plină. Așa tată, așa fiu. Foto/Anca Alexandrescu Exclusiv
Fotografii absolut șocante cu fiul lui Cristian Popescu Piedone. Cum se „pregătește” Piedone Jr. de alegeri FOTO
Anca Alexandrescu a postat pe contul său de Facebook poze cu Vlad Piedone, fiul lui Piedone Senior, candidat la Primăria Sectorului 5, când se distra nevoie mare alături de gealații săi. Din fotografii se observă cantitățile imense de alcool de pe masă, combinate cu multe doze de băuturi energizante. A fost o noapte lungă, iar Vlăduț trebuia să fie proaspăt, deși la un moment dat organismul a cedat și s-a instalat somnul adânc.





Stiri Economice





Stiri Actuale





Stiri din Justiție


Coldea și-a creat o rețea mai ceva ca Mafia din Italia. Foto/Inquam
Detalii explozive! Statul Paralel se extinde până în educație și în domeniul justiției. Legături strânse cu ambasada Franței
Sunt detalii explozive ce ies la iveală despre gruparea statului paralel! Rețeaua se extinde până în educație și în domeniul justiției. Clădirea monument istoric a facultății de drept a fost distrusă de o firmă ce are strânse legături cu ambasada Franței. Astfel s-a descoperit și legăturile lui Florian Coldea, Clotilde Armand și Nicușor Dan cu francezii. Nici Doru Trăilă nu ar fi străin de combinațiile cu reprezentanții Parisului. 

Coldea a mai fost anchetat, dar fără succes. Foto/Inquam
Noi detalii ies la iveală din cariera păpușarului Statului Paralel, Florian Coldea. A mai fost anchetat, dar degeaba!
Noi detalii ies la iveală din cariera păpușarului Statului Paralel, Florian Coldea! Dacă luăm în calcul și ancheta care se desfășoară acum, generalul negru a dat cu subsemnatul de nu mai puțin de 3 ori în fața anchetatorilor! De fiecare dată, însă, a reușit să se strecoare pe lângă brațul legii, iar apele s-au liniștit de fiecare dată în favoarea lui. Să urmărim cele mai importante momente critice din timpul carierei lui Florian Coldea la SRI și modul în care a reușit să scape basma curată de fiecare dată. 


Stiri despre Vreme




Vara își intră în drepturi! Temperaturi peste cele obişnuite în luna iunie: prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni/Profimedia
Vara își intră în drepturi! Temperaturi peste cele obişnuite în luna iunie: prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni
Încet-încet, vara își intră în drepturi! Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii ţări, îndeosebi în regiunile sudice şi estice. Ploile își vor reduce aria de acoperire, prezența acestora urmând să fie mai redusă în sudul, estul şi centrul teritoriului şi excedentară în rest, potrivit estimărilor meteorologice pentru următoarele 4 săptămâni emise, vineri, de ANM. În calcul este luată perioada 3.06.2024 - 01.07.2024. 

Stiri din Sport



Ce meniu au sportivii de la Jocurile Olimpice 2024. Surpriza din farfurii, chiar în post
Ce meniu au sportivii de la Jocurile Olimpice 2024. Surpriza din farfurii, chiar în post
Cu Jocurile Olimpice apropiindu-se cu pași repezi, întreaga lume sportivă este în alertă, iar bucătarii nu fac excepție. Aceștia se pregătesc intens pentru evenimentul de anul acesta din Franța, punându-și toată măiestria și creativitatea în joc pentru a impresiona participanții și vizitatorii. Însă, anul acesta, Franța a făcut o alegere surprinzătoare care a stârnit reacții diverse - servirea unor mese bazate în proporție de 60% pe plante la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.