Caraş-Severin, Romania
Caraş-Severin, Romania


















Advertorial

Ştirile judeţului Caraş-Severin

CARANSEBEȘ – Ne referim la angajații firmei care renovează energetic un bloc în cartierul caransebeșean Balta Sărată, care s-au gândit că ar fi bine să înceapă de la acoperiș, fără să țină cont de condițiile meteo, Adică ploaie torențială, furtună, etc… Iar ce a urmat a fost un adevărat dezastru pentru locatari, mediul online fiind plin de filmările cu apa din apartamentele oamenilor și de pe casa scărilor din blocul G2!

CARAŞ-SEVERIN – Uitați în decembrie la majorarea salariilor, angajații Agenției pentru Protecția Mediului au cerut ajutor prefectului. Ajutorul, constând în transmiterea de către Prefectură, pe cale ierarhică, a nemulțumirilor personalului APM, a fost solicitat în cadrul ședinței Comisiei de Dialog Social, de vicepreședintele Federației PUBLISIND, Roland Șoavă (foto)!

SLATINA-TIMIȘ – Atacantul Adrian Neagu și portarul Cristi Copocean, ambii jucători la ACS 2017 Slatina-Timiș, și fundașul Iulian Mitru, de la CS Oravița, au fost convocați la o selecție a naționalei de fotbal amator a României, în perioada 29 aprilie-1 mai 2024!


Advertorial

Advertorial