Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat






Păcăleala „naturalului” de la raft: Majoritatea alimentelor sunt procesate










Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!


Gabriela Firea/ Facebook
Gabriela Firea: Voi continua, după 9 iunie, proiectele de promovare a adopţiilor din adăposturile ASPA. Planurile candidatei la Capitală
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat sâmbătă că în cazul în care va ajunge primar general, va continua proiectele de promovare a adopţiilor din adăposturile ASPA şi va propune facilităţi pentru adoptatori, care constau în asigurarea unor servicii de sănătate postadopţie pentru câini, prin protocoale cu clinicile veterinare.



Stiri Politice

Gabriela Firea a avut întotdeauna susținerea unor mari nume din sport
Gabriela Firea a convins lumea sportivă că este soluția potrivită pentru București - VIDEO
Numărătoarea inversă pentru ziua decisivă a alegerii primarului general al Capitalei, pentru o perioadă de 4 ani, este din ce în ce mai accelerată. Nume importante din sportul românesc au decis să o susțină, în alegerile locale, pe Gabriela Firea. Astfel, după Nadia Comăneci și Ilie Năstase, alte trei mai personalități sportive au transmis mesaje în care își arată preferințele la vot.






Stiri Economice





Stiri Actuale

Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 mai-2 iunie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 mai-2 iunie. Trei zodii își vor putea permite să arunce cu bani, în timp ce două vor trebui să strângă cureaua
În săptămâna care urmează, banii vor fi în centrul atenției pentru mulți dintre noi. O serie de aspecte astrale vor influența deciziile financiare și vor determina succesul în diversele încercări de a câștiga bani sau a menține ceea ce deja avem. În acest context, unii vor avea oportunități excelente pentru a-și mări resursele financiare, în timp ce alții vor trebui să se asigure că au suficientă resurse pentru a-și acoperi cheltuielile.




Stiri din Justiție





Stiri despre Vreme





Stiri din Sport

Edi Iordanescu
Iordănescu a anunțat lotul preliminar al României pentru Euro 2024. Lista completă
Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat, vineri, lista jucătorilor convocaţi pentru cele două jocuri rămase de disputat înaintea participării la Campionatul European din Germania. Lista reprezintă şi lotul preliminar pentru Euro 2024. Printre jucătorii convocaţi se numără şi portarul Răzvan Sava (CFR Cluj) şi mijlocaşul Constantin Grameni (Farul), care nu au jucat până acum în niciun meci pentru prima reprezentativă.



Poliție Glasgow/ Arhivă foto Profimedia
4 poliţişti au fost răniţi şi 19 persoane arestate în timpul sărbătoririi titlului câştigat de Celtic, în Scoția
19 persoane au fost arestate şi patru poliţişti au fost răniţi în timpul festivităţilor după ce Celtic a câştigat campionatul Scoţiei. Incidentul s-a produs după ce aproximativ 25.000 de fani s-au adunat, sâmbătă, în centrul oraşului, în zona Glasgow Cross şi Merchant City. Pagubele provocate de fani au fost catalogate drept "inacceptabile" de către Consiliul Local al micului oraș scoțian.