Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Mai determinați decât cei 43% de votanți din mediul urban au fost cei din mediul rural, unde prezența acestora a fost de 57%. Comparativ cu alegerile din 2020, când secțiile de votare s-au închis la ora 21, iar procentul de participare a fost de 48,57%, în 9 iunie 2024, la aceeași oră, participarea a fost de 50%, pentru ca la închiderea secțiilor de votare să ajungă la 51,52%!

Caraş-Severin, Romania













Advertorial

ORAVIȚA. În vederea remedierii unei avarii apărute spontan la rețeaua principală de apă pe str. Răcășdiei, suntem nevoiți să sistăm furnizarea apei potabile astăzi 10.06.2024 între orele 10:30-14:30. Vor fi afectați toți consumatorii de pe str. Răcășdiei.

Ştirile judeţului Caraş-Severin

CARAȘ-SEVIERIN – Poliția județului informează că, vizavi de prezența unui număr mare la secțiile de votare din cele două localități cărășene, se derulează cercetări în cadrul a nouă dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații, fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, pentru stabilirea cu exactitate a legalității emiterii documentelor de stabilirea a domiciliului sau a reședinței pentru mai multe adrese din respectivele comune!