Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat






Trucul natural pentru un păr puternic și plin de strălucire: Ce să faci înainte de a aplica șampon










Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Alegeri 2024. Tu decizi!





Stiri Politice







Stiri Economice





Stiri Actuale

Crima din Crângași. Fratele bărbatului ucis în bătaie spune că fapta ar fi fost premeditată. Pe cine acuză
Crima din Crângași. Fratele bărbatului ucis în bătaie spune că fapta ar fi fost premeditată. Pe cine acuză
Fratele bărbatului care a fost ucis în Crângași spune că la bătaie a mai participat o persoană despre care încă nu se știe nimic. Acesta crede că atacatorii au planificat totul și spune că în spatele crimei stă chiar partenera de viață a victimei. Bărbatul spune că agresorii au venit cu bâte de acasă, mai ales că, spune el, în parcul unde a izbuncit scandalul nu e niciun copac rupt.




Stiri din Justiție


Ciprian Pian a primit 3 ani de închisoare în dosarul Emi Pian. Ce a putut să-i facă ucigașului fratelui său
Primele declarații oferite de Ciprian Pian după ce a primit 3 ani de închisoare în dosarul Emi Pian. Ce a putut să-i facă ucigașului fratelui său
Laurențiu Duduianu, cunoscut drept Ciprian Pian, a oferit primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare în același dosar în care a fost judecat și ucigașul lui Emi Pian. Atât el, cât și fratele său, Vasile Duduianu, au primit pedepse de trei ani și două luni de închisoare pentru tentativă de omor asupra celui care l-a ucis pe Emi Pian în 2020.



Stiri despre Vreme





Stiri din Sport

„Dodel” și-ar fi atacat soacra și soția. Fostul fotbalist are interdicție de a-și vedea copilul
Halucinant! „Dodel” și-ar fi atacat soacra și soția. Fostul fotbalist are interdicție de a-și vedea copilul
Fostul fotbalist Cristi Tănase își terorizează familia, cel puțin asta acuză soția care a făcut noi dezvăluiri halucinante despre comportamentul sportivului, cunoscut și cu porecla de „Dodel”. Potrivit femeii, care a cerut divorțul la doar câteva luni după căsătorie, Tănase i-ar fi atacat mama. Totul, din cauza consumului excesiv de alcool. Pe numele fostului fotbalist a fost emis chiar și un ordin de protecție.