Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Horoscop WEEKEND 4-5 mai 2024
Horoscop WEEKEND 4-5 mai 2024. Energia vindecătoare a lui Mercur aduce o rază de lumină în viețile zodiilor greu încercate în ultima vreme
Cu influențele astrale majore care vin să ne încălzească, este timpul să aruncăm o privire asupra horoscopului de weekend pentru perioada 4-5 mai 2024. După o săptămână agitată, Pluto a intrat în retrograd pe 2 mai și va rămâne în această poziție până la 11 octombrie 2024. Cuadratura dintre Venus și Pluto aduce potențiale dificultăți în comunicarea cu partenerii romantici, dar nu totul este pierdut. Energeticul Mercur aduce o cantitate generoasă de vindecare și liniște, sugerând că nu avem prea multe motive de îngrijorare. Haideți să vedem cum aceste aspecte astrologice ne pot influența în acest minunat weekend plin de schimbări și oportunități!

ACTUAL


Sfaturi de la Părintele Pimen Vlad, în pragul Sărbătorilor. Foto: Captură YouTube
Sfaturi de la Părintele Pimen Vlad, în pragul Sărbătorilor: „Mai lăsați pregătirile alea pentru Paște. Încercați să faceți asta”
Părintele Pimen Vlad a împărtășit creștinilor câteva sfaturi esențiale în pregătirea pentru Sărbătoarea Învierii Domnului. Cuvintele sale reflectă importanța trăirii profund religioase a acestui moment unic în calendarul creștin, invitându-i pe credincioși să se concentreze asupra adevăratului sens al sărbătorii și să trăiască aceste momente cu inimile deschise și pline de bucurie spirituală.

ACTUAL















Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Stiri Politice


Klaus Iohannis
Iohannis își încheie mandatul cu noi distincții. Președintele va fi premiat de Consiliul Atlantic, în cadrul unei ceremonii organizate la Washington, pe 8 mai
Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele României, Klaus Iohannis, cu premirul "Distinguished International Leadership" pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară a României şi pentru rolul său de lider transatlantic şi european, se arată într-un comunicat publicat marţi pe site-ul instituţiei. Ceremonia va avea loc la Washington pe 8 mai.





Stiri Economice



Cele mai mari modificări din istoria legii RCA
Cele mai mari modificări din istoria legii RCA: Nu mai poți repara la orice service, nu mai primești mașină la schimb decât în anumite condiții
După ce Senatul a aprobat o serie de modificări importante ale regulilor RCA, comisiile de specialitate din Camera Deputaților analizează introducerea altor schimbări, cu impact chiar mai mare. Grupul PSD a propus deja o serie de amendamente care se concentrează mai ales pe schimbarea radicală a regulilor în ceea ce privește plata despăgubirilor. 

Taxa pe lux, AMÂNATĂ până în toamnă. De ce nu poate fi aplicată măsura: eșec total
Taxa pe LUX, amânată până în toamnă. De ce nu poate fi aplicată măsura: eșec total
Eșec total la taxarea bogaților! Taxa pe lux s-a blocat dinainte să fie aplicată, pentru că statul și-a dat seama prea târziu că nici nu știe ce clădiri sau mașini vor fi impozitate sau cum se va calcula valoarea impozabilă, iar contribuabilii nici nu știau dacă au sau nu de plătit taxa. Măsura a fost amânată tocmai până la data de 30 septembrie, adică după toate tururile de alegeri.

Stiri Actuale





Stiri din Justiție


Ipoteză șoc în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: răzbunarea / Foto: Inquam Photos
Ipoteză șoc în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: răzbunarea. Șoferul vinovat a fugit și s-a baricadat în casă: tulburător ce avea în mașină
O variantă de lucru în cazul anchetei în care Bogdan și-a pierdut viața în dimineața zilei de 1 mai, după ce a fost lovit de o mașină pe drumul județean 209, este de-a dreptul șocantă. Accidentul nu ar fi fost o întâmplare nefericită, ci o răzbunare după un conflict între victimă și cel care se afla la volan, un tânăr de 21 de ani, din Frumoasa - Moara.



Stiri despre Vreme





Stiri din Sport



FCSB a învins Farul şi a câștigat din nou titlul de campioană, după nouă ani de la precedentul succes/ FOTO: Facebook SuperLiga Romania
FCSB a învins Farul şi a câștigat din nou titlul de campioană, după 9 ani de la precedentul succes. Bucurie pe teren și în tribune: imagini uluitoare FOTO&VIDEO
FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.